Gewaardeerde vrienden,

Gewaardeerde vrienden,

Gewaardeerde Vrienden van de Haarlemmerhout, Wij hebben grote problemen (… gehad) met de website. Nieuwe leden krijgen na hun contributiebetaling geen bericht van ons, omdat privacyregels ook gelden voor onze bank (Triodos). Daardoor ontvangen wij vaak geen huisadres en ook geen mailadres. Verder bleken vragen e.d. die via het webformulier gesteld waren te belanden in de spambox van ons mailadres en volgens Google-beleid al snel weggegooid. Wij doen ons best iedereen te bereiken.

De Algemene LedenVergadering in Theehuis Haarlemmerhout kan geen doorgang vinden. Het bestuur wilde een nieuw bestuurslid voorstellen: mevrouw Anneke Volbeda, voormalig secretaris van de wijkraad Koninginnebuurt, lid van de Advies cie. Haarlemmerhout en Frederikspark. Zij werkt ook mee in de heemtuin Eindenhout. Mocht u niet akkoord zijn met haar benoeming in het bestuur, wilt u dan, met redenen omkleed, ons binnen 14 dagen een e-mailbericht (vriendenhaarlemmerhout@gmail.com) sturen?

En zijn er Vrienden die ons willen helpen met de vereniging? Heel graag en hartelijk welkom. Wij horen (vriendenhaarlemmerhout@gmail.com) en spreken u graag!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.